Cercetătorii au descifrat un mesaj venit din anul 2021: “Dragnea, hai înapoi că am glumit cu m*ia aia”

Fizicienii de la Măgurele au un anunţ deosebit de important pentru omenire! În urmă cu câteva minute, aceştia au reuşit să decodifice un mesaj venit din viitor, cel mai probabil din anul 2021. Din păcate, acesta nu este unul foarte încurajator, titlul fiind „Dragnea, hai înapoi că am glumit cu muia aia”.

Pământenii anului 2021 spun că viaţa e foarte grea în Firealandia. „E urât şi gri, mai ales în cartierul Bucureşti din capitala Voluntari, unde traficul e paralizat de şantierul celor trei catedrale. Clopotele se opresc doar dimineaţa, când elevii sunt puşi să cânte imnul de stat, ‘Puşca şi cureaua lată’ – fireşte, atunci când şcolile nu sunt oprite pentru că bate vântul. Vă rugăm, nu-l daţi jos pe Năstase, Geoană, Ponta sau Dragnea, în funcţie de anul în care sunteţi. Sau măcar nu vă bucuraţi, dacă nu vă puteţi abţine”, povesteşte cetăţeanul din viitor. „P.S. Iliescu e în continuare perfect sănă…”

Mesajul se întrerupe brusc, emiţătorul fiind cel mai probabil strivit de un târg de Crăciun spontan, au precizat oamenii de ştiinţă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

14 septembrie 2018 07:09

Alte articole

Vezi mai mult