Cercetătorii au încrucişat marijuana cu leuşteanul şi acum poţi să te spargi cu ciorbă

Cine spunea că cercetătorii români se ocupă doar de lasere, quarci, neutroni și alte căcaturi inutile greșea grav. În timp ce oamenii de la Măgurele o frecau masiv cu spartul bosonului în două, savanții de la Institutul de Cercetări alimentare au anunțat că au reușit să încrucișeze leușteanul cu marijuana, obținând o plată pe cât de gustoasă, pe atât de puternică.

„Leușteanul modificat de noi este combinat și cu sativa și cu indica, astfel încât dacă îl pui în ciorbă de faci și muci dar te și relaxezi complet. Recomandarea noastră este să fie folosit în combinație cu ciorba de fasole, de pui, de vită, de legume sau de salată verde”, a anunțat cercetătorul dr. ing. biol. Decebal Popescu.

„Frunzele acestea trebuie adăugate în ciorbe pe final, dar lăsate să fiarbă 10 minute. Este important să lase aroma şi aceasta să pătrundă în toată mâncarea. Trebuie puse doar câteva frunze, adică 3-4 la o oală de trei litri de ciorbă. Are o aromă puternică şi nu trebuie ca aceasta să domine ciorba”, recomandă bucătarii. Totodată se recomandă să nu mâncăm mai mult de 5-6 polonice la o porție, pentru a nu avea parte de efectele secundare cum ar fi paranoia, pierdere de memorie pe termen scurt, bâlbâială, sex cu urâte și coșuri.

Scris de Eftimie
28 iulie 2018 09:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult