Cercetătorii britanici, descoperire epocală: „Cine trage în protestatarii din Kiev, mă-sa-i curvă!”

Într-un timp record, cercetătorii britanici au demonstrat dincolo de orice dubiu că toţi cei care trag în protestatarii din Kiev au mamele curve. Mai mult, majoritatea au fost abuzaţi sexual în trecut, motiv pentru care, în momentele de respiro, se relaxează abuzându-se sexual fie între ei, fie cu pulanele.

Din studiul britanicilor mai reiese că cea mai importantă fantasmă a celor din forţele de ordine este să fie abuzaţi sexual de mai mulţi negri în acelaşi timp. Deşi încă mai investighează, cercetătorii britanici spun că până acum n-au găsit nici o urmă de creier în craniul celor care trag în protestatari.

Cât despre preşedintele Viktor Ianukovici, britanicii susţin că are un IQ mai mic decât Dan Şova, lucru care până nu demult era considerat imposibil. Totuşi, informaţia asta trebuie luată cu rezerve, spun britanicii, pentru că Ianukovici era tot timpul cu limba în curul lui Putin, ceea ce e posibil să fi influenţat rezultatul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 februarie 2014 15:02

Alte articole

Vezi mai mult