Cercetătorii britanici ştiu secretul: „Dacă vrei să-ţi cadă femeile la picioare, apucă-te de box”

Visul oricărui bărbat, acela de a face orice femeie să fie la picioarele sale, poate deveni acum mult mai uşor realitate. Cel puţin aşa susţin cercetătorii britanici, care spun că au descoperit o metodă extrem de eficientă în acest sens. După ani întregi de teste, britanicii au ajuns la concluzia că boxul este, de departe, cea mai eficientă metodă prin care să devii fatal pentru absolut orice femeie.

„Desigur, poţi să faci o femeie să-ţi cadă la picioare şi printr-un procedeu din judo, de exemplu, însă rezultatul nu este acelaşi. Cu judo-ul o faci doar pentru scurt timp să fie la picioarele tale, cu o lovitură de box bine executată, în schimb, o să rămână mult şi bine la picioarele tale”, a explicat Ian Des Ball, şeful echipei de cercetători britanici.

El se aşteaptă ca recenta descoperire să ducă la o creştere spectaculoasă a numărului de bărbaţi care se orientează spre box, sau măcar spre alte sporturi de contact. Astfel, crede cercetătorul, bărbaţii vor avea o viaţă mai sănătoasă, ceea ce va duce la o scădere semnificativă a cazurilor de obezitate, o problemă tot mai mare a umanităţii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 iulie 2013 13:07

Alte articole

Vezi mai mult