Cercetătorii din tramvaiul 41 au anunţat teleportarea cu succes a unui portofel

Chinezii şi fotonul lor pricăjit au fost umiliţi de minţile sclipitoare ale savanţilor români! Câţiva specialişti în fizică cuantică din tramvaiul 41 au anunţat în această dimineaţă prima teleportare pe distanţă scurtă a unui obiect macroscopic: un portofel conţinând acte şi câteva bancnote de 10 lei.

“Nu ştiu ce-i ăla foton, mânca-ţi-aş, da’ poţi să-l bilocalizezi cât vrei că n-aduce pâine pe masă, boss. Ce am făcut noi e mult mai jmecher: teletransportarea cuantică exactă, de la mai bine de 70 cm, a unei alcătuiri moleculare în formă de portofel cu vreo şaizeci de el în el, care-mi iau cu ei o şaorma diseară, să mor io”, a declarat Gigi Cârlig zis Particulă, specialist în fizică cuantică.

După prelevarea grantului de cercetare aflat în interiorul portmoneului, savanţii intenţionează să-l teleporteze mai departe în primul coş de gunoi, după care probabil se vor urca din nou în tramvai pentru a repeta experimentul cu portofele de calibru mai mare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 iulie 2017 13:07
Citește mai mult despre: portofel stiinta teleportare tramvai

Alte articole

Vezi mai mult