Cercetătorii hipsteri au stabilit că viaţa de apoi nu există: Nimeni nu a dat Check In de acolo

Lovitură grea pentru Biserică! O echipă de cercetători hipsteri a demonstrat că viața de apoi nu există. ”Dacă ar exista viață de apoi, cel puțin o persoană ar fi dat până acum Check In de-acolo. Am studiat toate postările din ultimii trei ani de pe Facebook și n-am găsit nimic despre viața de apoi. E clar, așa ceva nu există”, este convins Jon Ivașcu, hipsterul care a coordonat studiul.

”Adică, să fim serioși”, a continuat Jon Ivașcu, ”dai Check In într-o ceainărie, dar odată ajuns în viața de apoi nu menționezi nimic despre asta pe Facebook. Asta este pur și simplu imposibil din punct de vedere logic. Este ca și cum te-ai da cu o bicicletă fără roți, dacă înțelegeți ce vreau să spun.”

Teoria lui Jon Ivașcu este însă contestată vehement. Surprinzător, nu de către Biserică, ci de către un corporatist, care susține că are mai mulți colegi care continuă să trimită Excel-uri, chiar dacă între timp au decedat. ”Poate nu există Facebook în viața de apoi, dar Excel, Powerpoint și e-mail cu siguranță există”, spune corporatistul.

Scris de Calin
4 iulie 2014 16:07
Citește mai mult despre: hipster

Alte articole

Vezi mai mult