Cercetătorii s-au pus de acord: idealul masculin de frumusețe este Moise Guran

După ani de dispute științifice, seminarii, conferințe controversate și rezultate de laborator, oamenii de știință din întreaga lume s-au pus de acord cu privire șa idealul masculin de frumusețe și acesta este nimeni altul decât Moise Guran. Conform acestora, Moise Guran are proporțiile perfecte pentru a-l face atrăgător atât pentru femei cât și pentru homosexuali sau alte ființe atrase de bărbați.

Pentru a ajunge la asemenea concluzie s-au folosit numeroase surse. Una din ele a fost notițele lui Leonardo da Vinci care mărturisea că omul vitruvian desenat de el nu este cu adevărat perfect și va mai trebui să treacă 5 secole până se va atinge perfecțiunea masculină.

Descoperirea naște și o serie de probleme pentru știință. De exemplu, Carl Sagan nu a putut să pună un desen cu omul vitruvian pe nava Voyager 1 cum crede toată lumea pentru că știa că nu e perfect și regimul comunist a refuzat să furnizeze o poză cu Moise Guran. Totodată, savanții au publicat și clasamentul cu bărbați bine ai planetei și pe ultimul loc se află Mihail Neamțu, fiind depășit de Adrian Papahagi și Antonio Banderas.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

20 octombrie 2022 10:45
Citește mai mult despre: idealul masculin moise guran

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult