Cercetătorii vasluieni trag un semnal de alarmă: “Corpul omenesc e 70% apă!”

Tragedie în estul ţării! Mii de vasluieni au ajuns la concluzia că viaţa nu are absolut niciun sens după ce o echipă de cercetători din localitate a confirmat ceea ce părea a fi doar un zvon sinistru: că omul e 70% apă.

“Ne pare rău să vă anunţăm, dar temerea noastră cea mai apăsătoare s-a adeverit: corpul omenesc e aproape trei sferturi apă, indiferent cât alcool a ingerat de-a lungul vieţii”, a declarat, printre sughiţuri, dr. Sandu Nagîţ, directorul Institutului de Cercetări Etilice “Sergiu Cantacuzino” din Vaslui.

“Dumnezeu, Vişnu, selecţia naturală – nu mai contează cine ne-a făcut. Important e că ne-a tăiat cu apă de zici că dădea de la el”, a suspinat un alt cercetător vasluian înainte de a-şi turna un pahar “complet inutil” de rachiu de pufoaică.

“70% apă? Pentru asta mi-am distrus eu ficaţii?”, a scâncit un şomer beţiv dintr-o comună învecinată, aflat din întâmplare în laborator în momentul funestei descoperiri.

Vestea este cu atât mai gravă cu cât savanţii vasluieni nu întrevăd, în viitorul apropiat, niciun tratament pentru caracterul predominant apos al corpului omenesc.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

23 noiembrie 2014 02:11

Alte articole

Vezi mai mult