ChatGPT a fost blocat în România, că face studii de fezabilitate gratis

Decizie fără precedent luată de Guvernul României. Inteligența Artificială cunoscută sub numele de ChatGPT a fost blocată în țara noastră, după ce s-a descoperit că oferea studii de fezabilitate gratuite, oricui le cerea. Acest lucru a fost considerat periculos de către guvernanți, care spun că ChatGPT interferează cu piața locală de studii de fezabilitate.

”Închiderea ChatGPT a fost decisă în urma unui studiu de fezabilitate realizat de o firmă din zona PNL. Contractul, în valoare de peste 2 milioane de euro, s-a încheiat cu un raport din care a reieșit că da, ChatGPT poate fi blocat în România. Blocarea nu a costat mult, doar am dat un mail la Digi să scoată accesul la site”, explică un ministru liberal.

Guvernul îi atenționează pe toți românii să nu folosească scheme precum VPN ca să solicite studii de fezabilitate gratis de la ChatGPT: ”Încălcarea legii va atrage măsuri extrem de dure. Nu putem destabiliza piața studiilor de fezabilitate din cauza unor teribiliști care au înțeles prost ideea de libertate și se folosesc de mijloace externe ca să obțină studii prin metode ilegale”, a declarat premierul Ciucă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 februarie 2023 16:40
Citește mai mult despre: chatgpt guvern studiu fezabilitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult