Chiar o duc bine! Un IT-ist i-a scris Moşului să-l întrebe ce vrea de Crăciun

Pe Moș Crăciun era cât pe-aci să-l bușească plânsul de emoție azi dimineață când s-a apucat să deschidă din scrisorile primite de la copii. Într-una dintre acestea copilul nu-i cerea nimic, dimpotrivă, îl întreba dacă nu vrea el ceva de Crăciun.

„Salut, moșule, ce faci? Mere treaba, frig pe-acolo? Ia-ți un calorifer electric, au la Hornbach, în fine, ce voiam să zic, ce ți-ai dori de sfintele sărbători creștine? Ce să-ți pun sub brad, iau un calorifer, zi moșule, iau un calorifer de-ăla bun, cu bluetooth, îl controlezi prin aplicație. Că mi-au mai rămas niște bani de la excursia din Thailanda și n-am pe ce să-i sparg”, se arăta în scrisoarea copilului. Moșul s-a interesat să vadă cine e acesta și cu ce se ocupă, nu e cumva traficant de droguri sau pește și, nu, nu era nimic din astea, era software engineer la o firmă de IT.

Și dacă vrei și tu să te umpli de bani, să-l spargi pe moșul la portofel, poate te interesează joburile astea din IT. „Full-stack .NET Team Leader in the Cloud (Azure), Full Stack .NET Developer with React and AWS sau Node.js Developer„.

17 decembrie 2019 10:12
Citește mai mult despre: programatori

Alte articole

Vezi mai mult