Așa ceva nu se face! Chinezii de la Huawei au început să țină evidența berilor pe care le beau bărbații când ies în oraș, după care îi toarnă la neveste. Și nici măcar la modul că notifică nevestele a doua zi după eveniment. Nu, Huawei începe prin a trimite notificări încă din momentul în care ai ajuns la bere. 

huawei_spioneaza_bere.jpg ”Sunt de-a dreptul odioși”, a explicat un analist IT. ”Te toarnă constant la nevastă: mai întâi, imediat ce ai comandat prima bere. Apoi, după două beri, prima alertă. La a cincea bere deja trimite o notificare cu alertă sonoră inclusă. Ba chiar, dacă vede că ai ajuns la 10 beri, îți cheamă singur un Uber, ca să te ducă acasă.”

Telefonul Huawei este enervant nu doar pentru bărbații căsătoriți. La fel, și femeile au de suferit, fiind alertați soții sau prietenii lor de fiecare dată când sunt într-un mall. Iar burlacii se pot trezi sunați din senin de mame de fiecare dată când trec de 2-3 beri. Și totul va deveni mult mai neplăcut pentru toată lumea în momentul în care Huawei va decide cui va trimite istoricul tău de navigare făcut pe incognito. Da, ăla!

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Friday, 29.03.2019 17:49 IT & Știința

National Cinematografic