Chipul lui Arsenie Boca va întreprinde un turneu pe mai mulți pereți din țară

Considerat evenimentul anului, turneul organizat de chipul lui Arsenie Boca va cuprinde atât orașe mari cât și localități mai mici de pe tot teritoriul țării, punctul de plecare urmând a fi județul Constanța. În zonele mai sărace ale țării, unde oamenii nu au nici pereți la casă dar au credință în Dumnezeu, chipul lui Arsenie va apărea pe podea sau în scoarța copacului în care locuiește familia.

Minunatele apariții vor avea loc separat, pentru a nu se crea confuzii, și vor dura un minim de trei zile. „Chipul lui Arsenie nu poate fi șters cu o simplă zugrăveală, el poate trece spațiul, timpul dar și cel puțin două mâini de lavabilă”, a declarat Constantin Bogdan, promoterul turneului.

Totodată, acesta a anunțat că fața lui Arsenie se va rezuma doar la apariții în structuri dure, fără a se înjosi la apariții în felii de pâine prăjită, mere, pepeni sau maioneză. Concomitent cu apariția sa pe ziduri, chipul lui Arsenie Boca va apărea și pe coperțile cărților din zonă, de unde va putea fi achiziționat la prețuri rezonabile.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

19 iulie 2015 09:07

Alte articole

Vezi mai mult