Patriarhul daniel a încheiat un parteneriat cu CERN, care prevede că Bosonul Higgs va fi adus în România, pentru un turneu de pupat. Supranumit Particula lui Dumnezeu, acesta era așteptat de segmentul mai educat al pupătorilor de moaște din România, care regretă că lumea îi face înapoiați.particula_moaste_catedrala.jpg

”La Particula lui Dumnezeu nu va fi deloc isterie, nu vor mai fi cozi dezorganizate, leșinuri și băgat în față. Ortodocșii cu carte se vor apropia evlavios de particulă și își vor lipi buzele de câmpul ei magnetic, rugându-se ca Sfântul Spin al Particulei să le lumineze viața și cariera”, explică un savant ortodox.

Totuși, grosul celor care vor veni la Boson va fi format tot din babe ignorante, de la care se vor aduna și cei mai mulți bani sub forma donațiilor, că ele au pensii mult mai mari decât salariul unui cercetător. Contractul cu CERN prevede ca 10% din încasări să meargă pentru continuarea cercetărilor, suma urmând să fie considerabilă. Patriarhul a declarat că-l doare sufletul să se despartă de atâta bănet, el fiind obișnuit să păstreze absolut tot.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Sunday, 20.08.2017 10:48 IT & Știința

National Cinematografic