Ciorap şi ciorap mentolat rămân cele mai populare arome de ţigară electronică

Marketing inteligent sau masochism? Aceasta e întrebarea la care nu pot răspunde fumătorii de dispozitive electronice, care, deși există sute de arome pentru chiștoacele pe care le vaporizează, ei se rezumă la cele mai grețoase arome: ciorap și ciorap mentolat.

”Din păcate mulți fumători care încearcă să se lase nimeresc fără să-și dea seama într-un iad și mai înfiorător, acela al ciorapilor împuțiți pe care îi inhalează, sub pretextul că renunță la tutun. Dependența de ciorapi împuțiți e mai gravă decât cea de tutun, iar stigma socială e cu atât mai îngrozitoare”, explică antropologul Decebal Popescu.

Ca să se lase de ciorapi, fumătorii de electronice încearcă să treacă pe ștrampi, pe branțuri de pantofi, sau chiar pe colanți, dar cei mai mulți eșuează și revin la duhoarea sălbatică de obială purulentă fungală, pe care ei o numesc ”țigară electronică”.

Disperați să nu fie simțiți, ca o grasă care a dat o bășină la sală, fumătorii de electronice încearcă să treacă pe ciorap mentolat, care pute mai rău decât un șofer de autobuz care s-a dat cu Malizia peste transpirație.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 mai 2022 11:57
Citește mai mult despre: ciorap țigară electronică

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult