Ciudățenie a naturii. Un bărbat din Brăila s-a născut cu doar 2 testicule

Caz medical fără precedent! Un brăilean a trăit până la vârsta de 40 de ani fără să realizeze că e anormal să aibă doar două testicule, și nu trei, cum are toată lumea. Bărbatul nici măcar nu bănuia că are o problemă.

De milă, mama lui nu i-a spus niciodată că s-a născut fără un testicul. Ulterior, primele sale iubite nu-i spuseseră nimic, ca să nu-l complexeze, deși observaseră și ele că bietul om are doar o pereche de coaie, și nu sfânta triadă, cum e numită de bărbați.

Diformitatea bărbatului a fost descoperită de un medic, în urma unei radiografii din cauza unor dureri de spate.

”Medicul m-a întrebat dacă mi-am pierdut un testicul în urma unui accident sau așa m-am născut. I-am răspuns că am o pereche de testicule și că nu mi-am pierdut niciunul. În momentul acela domnul doctor a scos un atlas de anatomie și mi-a arătat foarte clar că toți bărbații normali se nasc cu trei gonade. Am fost devastat să aflu că sunt bărbat doar cu numele”, povestește trist bărbatul cu doar două coaie.

Bărbatul a primit recent o ofertă de la un circ ambulant, ca să fie expus alături de alte persoane cu diformități, într-un freak show. Din păcate nu se știe numărul exact al bărbaților care au doar două testicule, dar se estimează că numărul acestora ar depăși așteptările. Un test care să releve încă din timpul sarcinii dacă o ființă umană se va naște cu mai puțin de trei testicule încă nu există.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
28 octombrie 2021 23:10
Citește mai mult despre: freak testicul

Alte articole

Vezi mai mult