Ţi s-a părut dezgustător de frig azi? Nu eşti singur! Meteorologii susţin că azi a fost cea mai rece zi de 6 aprilie din ultimele 3 luni şi în combinaţie cu atmosfera mohorâtă, cu faptul că e luni şi că ne aflăm în România, s-a resimţit o accentuare a senzaţiilor de frig, groază, silă şi disperare cu până la 80%.vreme_urata_busuioc.jpg

“De 30 ani analizăm efectele ploii româneşti. Un singur strop de ploaie românească poate acoperi cu noroi un bulevard întreg, poate să-ţi intre în oase chiar dacă porţi costum spaţial, şi dacă eşti în concediu în altă ţară şi plouă în România, te dor genunchii”, spune Decebal Popescu, savant.

Meteorologii spun că vremea rece ar putea afecta recoltele. Grâul răsărise, dar a intrat la loc în pământ, de scârbă, preferând să fie mâncat de cârtiţe decât să scoată frunzele într-o climă atât de agresivă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 06.04.2015 20:50 IT & Știința

National Cinematografic