Coadă la Institutul Măgurele. Mii de români vin cu porcul să-l pârlească la laser

Înghesuială mare la Măgurele, unde mii de familii stau la coadă să pârlească porcul de Crăciun cu cel mai mare laser din lume. Oamenii spun că așteptarea merită, pentru că în 2-3 secunde porcul e pârlit și nu mai trebuie să consume o butelie întreagă. Este prima utilizare practică a laserului de la Măgurele, un proiect de câteva miliarde de euro, iar oamenii spun că ”se merită, domne”.

Avantajul cu laserul e că porcul iese foarte neted și șoriciul nu se rupe deloc, deci poți scoate o singură slănină uriașă, dar și gustul e mult mai bun. Fluxul de neutrini de la Măgurele este legendar și cu noul laser carnea nu mai trebuie ținută 3 zile la fum, spun cei veniți la Institut.

Familiile spun că laserul îi ajută să evite și certurile ocazionate de împărțirea porcului. ”Cu laserul îl tăiem pe din două la miime de milimetru, nu se mai supără nimeni”, spune un român.

Mulți români vin cu porcul viu, ca să-l sacrifice cu cuțitele cu laser, făcute artizanal de angajații de la Măgurele, cu piese furate de la laserul cel mare. Ei spun că avantajul e că unde tai iese direct friptură.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
23 decembrie 2020 10:35
Citește mai mult despre: laser porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult