Elita învăţământului românesc, spulberată într-o clipă. Din păcate, a avut loc încă o tragedie, provocată de un vapor plin cu oi din România. Un vas cargo de 300.000 de tone, încărcat cu toate diplomele de Spiru Haret tipărite în China pentru anul acesta, a fost lovit de o navă care transporta oi şi s-a scufundat. Câteva mii de absolvenţi de Spiru din acest an se îndreaptă deja spre Istanbul, sperând să găsească la mal măcar o diplomă.nava_diplome.jpg

"Este un moment greu pentru învăţământ. Fără diploma de Spiru, sute de mii de studenţi nu se mai pot angaja ca vânzători la Mega, zeci de mii de studente riscă să fie plătite mai prost la videochat. Nu m-ar mira ca România să-şi ajusteze prognoza de creştere pe anul acesta", explică Decebal Popescu, expert.

Conducerea universităţii a anunţat însă imediat o soluţie de criză: “Absolvenţii trebuie să stea liniştiţi. Ei îşi pot printa singuri diplomele, vin la sediu, achită o taxă şi li se pune o ştampilă de autentificare. Pentru o taxă adiţională, absolvenţii pot trece pe verso şi o medie generală mai mare cu până la un punct, ca în toţi ceilalţi ani”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 09.06.2017 19:10 IT & Știința

National Cinematografic