Colaps în învăţământ. Vaporul chinezesc cu diplome de Spiru Haret s-a scufundat în Bosfor

Elita învăţământului românesc, spulberată într-o clipă. Din păcate, a avut loc încă o tragedie, provocată de un vapor plin cu oi din România. Un vas cargo de 300.000 de tone, încărcat cu toate diplomele de Spiru Haret tipărite în China pentru anul acesta, a fost lovit de o navă care transporta oi şi s-a scufundat. Câteva mii de absolvenţi de Spiru din acest an se îndreaptă deja spre Istanbul, sperând să găsească la mal măcar o diplomă.

„Este un moment greu pentru învăţământ. Fără diploma de Spiru, sute de mii de studenţi nu se mai pot angaja ca vânzători la Mega, zeci de mii de studente riscă să fie plătite mai prost la videochat. Nu m-ar mira ca România să-şi ajusteze prognoza de creştere pe anul acesta”, explică Decebal Popescu, expert.

Conducerea universităţii a anunţat însă imediat o soluţie de criză: “Absolvenţii trebuie să stea liniştiţi. Ei îşi pot printa singuri diplomele, vin la sediu, achită o taxă şi li se pune o ştampilă de autentificare. Pentru o taxă adiţională, absolvenţii pot trece pe verso şi o medie generală mai mare cu până la un punct, ca în toţi ceilalţi ani”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 iunie 2017 17:10
Citește mai mult despre: bosfor diplome Spiru Haret vapor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult