Primul ceai de sunătoare care ar putea combate efectele coronavirusului dar și a durerilor de șale a intrat deja în testarea preliminară. După această săptămână de tip buffer, se va începe testarea inclusiv pe oameni.


babe consiliu.jpg


Colegiul Babelor a analizat coronavirusul încă de la apariția acestuia iar diversele ramificații ale fenomenului au fost analizate pe toate părțile. „E de la ucigă-l crucea, doamnelor și domnilor, că au băut apă din bol neînceput înainte de Bobotează”, a declarat Florica Stamate, decanul Colegiului Babelor București.


Până acum ceaiul de sunătoare anti-virus a fost testat doar pe animale, respectiv câini foarte mici și pisici, și nu s-au înregistrat efecte secundare. Odată finalizate procedurile de testare, ceaiul va putea fi găsit în Plafarururile și „farmaciile” din toată țara, pentru că nu e nevoie de aprobarea MS pentru așa ceva.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 23.02.2020 09:31 IT & Știința

National Cinematografic