Primul ceai de sunătoare care ar putea combate efectele coronavirusului dar și a durerilor de șale a intrat deja în testarea preliminară. După această săptămână de tip buffer, se va începe testarea inclusiv pe oameni.


babe consiliu.jpg


Colegiul Babelor a analizat coronavirusul încă de la apariția acestuia iar diversele ramificații ale fenomenului au fost analizate pe toate părțile. „E de la ucigă-l crucea, doamnelor și domnilor, că au băut apă din bol neînceput înainte de Bobotează”, a declarat Florica Stamate, decanul Colegiului Babelor București.


Până acum ceaiul de sunătoare anti-virus a fost testat doar pe animale, respectiv câini foarte mici și pisici, și nu s-au înregistrat efecte secundare. Odată finalizate procedurile de testare, ceaiul va putea fi găsit în Plafarururile și „farmaciile” din toată țara, pentru că nu e nevoie de aprobarea MS pentru așa ceva.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 23.02.2020 09:31 IT & Știința

National Cinematografic