Columb de România. Un explorator a descoperit că în spatele tarabei cu mici Kaufland e un hypermarket

Căuta o cale mai scurtă către Lidl și a ajuns în Kaufland! E povestea unui explorator român modern, care a intuit că în spatele tarabei cu mici ar putea fi un hypermarket, așa că i-a cerut reginei spaniei(adică nevastă-sa) 20 de lei, nu 10, ca de obicei, și a pornit să schimbe lumea definitiv.

A luat 3 cărucioare, pe care le-a botezat Santa Maria, Pinta şi Nina şi s-a aventurat în largul parcării, însoţit de o trupă de aventurieri şi mercenari, precum şi vărul lui, Petrică. Vecinii lui primitivi i-au spus să nu se ducă, pentru că o să cadă de pe marginea parcării, dar el nu i-a ascultat și a continuat explorările.

Încercând să găsească ieşirea din parcare, au făcut scorbut. În pragul revoltei, după 3 luni prin parcare, când speranțele păreau distruse, au văzut un şoarece cu o coajă de salam în gură şi au realizat că sunt în largul unui supermarket. Când au debarcat în hypermarket, au scos niște bucăţi de metal strălucitor şi băştinaşii le-au dat bere la pet, cartofi şi roşii.

Eforturile exploratorului au fost răsplătite la întoarcere. Soția lui i-a dat titlul de vicerege al Kauflandului şi dreptul pe viaţă ca doar el să se ducă la supermarket şi să aducă produsele acasă la ei, în Piaţa Spaniei.

Scris de Ionut
4 august 2018 08:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult