Computerul de acasă al unui IT-ist a aflat că umblă cu alte computere la birou

Viața unui programator a devenit mai complicată după ce computerul de acasă, care bănuia ceva de mai mult timp, a aflat că lucrează și cu alte computere la birou. Computerul de acasă l-a văzut pe IT-ist că stă pe un site de electronice și că a cumpărat o tastatură nouă, dar nu i-a montat-o, deci pentru cine era? Și când îl sună șeful, discută despre chestii făcute pe un computer, dar de care el nu știe nimic.

Programatorul spune că computerul de acasă a făcut o criză electronică de gelozie și a încercat să-i viruseze computerul de la birou cu un stick usb. Umilința totală e că-l folosește pe computerul de acasă pentru a se conecta remote la computerul de la muncă. Atunci s-a prins cel de acasă că e ceva dubios, semn că îl place mai mult pe cel de la muncă: ”E ca un bărbat care stă cu o femeie la masă, dar e cu gândul la alta!”, a scris computerul pe un forum de computere geloase.

”Pe mine nu m-a luat niciodată în vacanță, dar pe laptopul de la birou l-a luat mereu. Uneori vine acasă cu laptopul de la muncă, fără pic de rușine. Credeți că nu știu ce faceți voi acolo? Mie îmi dă shut down!”, a spus computerul.

Programatorii care cunosc această problemă sunt sfătuiți să aplice pentru un job pe fintech. Noi promitem să nu-i spunem computerului de acasă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 februarie 2021 12:05

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult