Concurenţă neloială la antiviruși! După Pornhub, intri pe crestinortodox.ro şi scapi de orice virus

Patriarhia Română a fost reclamată la Oficiul Concurenţei, după ce a intrat puternic pe piaţa antiviruşilor cu o aplicaţie destinată credincioşilor care intră pe Pornhub sau YouPorn şi se tem de posibile infectări. Cei căzuţi în ispită sunt invitaţi să acceseze crestinortodox.ro, eventualii viruşi luaţi de pe site-urile păcatului fiind anihilaţi automat.

”Nu e corect ca biserica să intervină atât de violent în treburile lumeşti. Plus că nu am găsit niciun fel de indicii că site-ul respectiv ar anihila infecţiile cu viruşi. Eu personal nu intru, dar mi-a spus un prieten că a intrat pe Pornhub şi apoi pe creştinortodox.ro şi încă îmi apar, pardon, îi apar ferestre pop-up cu cazinouri şi prelungiri de diverse organe”, spune Robert Acrişor, internaut român.

Specialiştii spun însă că aşa zisa aplicaţie nu există şi că totul e un tertip al Bisericii pentru a creşte traficul pe site-ul lor, numărul utilizatorilor crescând de la 3 pe zi la 30.000 pe oră, demonstrând interesul românilor pentru protecţie. Recomandarea specialiştilor este însă ca utilizatorii de internet să folosească aplicaţia antivirus Bitdefender Total Security, cel mai bun antivirus al anului 2014.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

15 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult