Concursul Miss Programatoarea, câștigat și anul acesta tot de un bărbat

Desfășurat în condiții de pandemie, cu distanțare socială și în cadrul a trei ședințe SCRUM separate, concursul Miss Programatoarea România și-a desemnat câștigătorul de anul acesta în persoana lui Vasile Coman, un tânăr absolvent de Automatică din Pitești. Acesta a fost foarte emoționat în fața ecranului și a mulțumit părinților pentru gestul elegant de a-l concepe și pentru că au avut grijă de el să iasă așa frumos.

La competiție s-au înscris programatori și programatoare din toată țara și republica Moldova și, întrucât criteriile nu au fost foarte stricte și deosebit de incluzive, au participat 12 femei dar și bărbați, să se facă numărul. Deși s-au prezentat onorabil, fetele nu au făcut față famecelor lui Vasile, care a dominat proba în costum de baie și cea de dans artistic.

Câștigătorul a spus că este foarte onorat și că acum, că are această coroniță, se va dedica în continuare programării, că nu mai are nimic de demonstrat în materie de frumusețe. Organizatorii au anunțat că vor face concursul și anul viitor, în speranța că se vor găsi mai multe programatoare care să participe, ori la concurs, ori la postul ăsta. Dar, nicio problemă, dacă nu vin suficiente, se va permite în continuare și doar cu programatori băieți.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 mai 2021 16:31
Citește mai mult despre: job miss programare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult