Copiii se maturizează tot mai repede! La 12 ani, multora le apar deja primii vlogi

Dieta pe bază de chipsuri, pufuleţi, pui cu hormoni şi broccoli stropit începe să-şi arate efectele şi în ţara noastră. La 12 ani, copiilor le apar deja primii vlogi, iar părinţii sunt nevoiţi să-i plimbe pe la tot felul de cabinete. Fetele deja au linkuri de pe la 11 ani, şi unele au Instagramele mai mari decât profesoarele lor, ceea ce stârneşte automat invidii şi note proaste.

Alţi părinţi spun că problemele încep de pe la clasa zero. “A mea m-a întrebat ieri despre Snapchat. N-am ştiut ce să-i răspund. Eu n-am vorbit niciodată cu mama mea despre aşa ceva, mi-era ruşine. Aflam de la colege, de la sora mai mare. Ăştia mici ştiu tot. Matei al meu are 3 ani şi el ne-a configurat Alexa”, explică o mamă bulversată.

Părinţii sunt extrem de afectaţi de aceste schimbări prin care trec copiii lor şi din păcate de multe ori ei trebuie să iasă de pe Facebook chiar şi 3-4 minute ca să discute cu copiii despre asta: “A devenit o povară. Sunt zile în care abia apuc să mai dau şi eu nişte like-uri pe grupuri de pisici, că mă întreabă copilul ce filtre să-şi pună pe selfiuri”, explică altă mamă, într-un live pe Facebook.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 aprilie 2019 13:04
Citește mai mult despre: copii instagram vlog

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult