Cosmonaut rus, electrocutat după ce s-a îmbătat și a încercat să facă sex cu robotul

Noi detalii ies la iveală despre aventurile cosmonauților ruși. Se pare că aceștia nu doar se îmbată în spațiu, așa cum presa a relatat deja, ci și comit acte de agresiune sexuală. Cel mai recent caz l-a avut în prim plan pe cosmonautul Nikolai Acrisorovic, care s-a curentat grav după ce s-a îmbătat și a încercat să facă sex cu robotul umanoid Fedor.

Incidentul a fost surprins de mecanicul stației spațiale rusești. ”Nu e prima dată când Nikolai face asta cu robotul, însă e prima dată când face asta în timp ce robotul e în priză, la încărcat”, a povestit acesta. ”Sper să se fi învățat minte, că m-am săturat să-i schimb lui Fedor bujiile în fiecare zi din cauză că-l abuzează Nikolai.”

Cosmonautul care a încercat să facă sex cu robotul spune, însă, că este o victimă. ”Nu e vina mea că, indiferent cât de mult alcool beau, colegii mei mi se par tot urâți. Am uneori impresia c-am fost trimis aici ca să fiu pedepsit, nu în scop ștințific. Dar asta nu se înseamnă că mă plâng, că nu vreau să sar pe geamul stației spațiale, cum au pățit alți colegi nemulțumiți”, a declarat Nikolai Acrisorovic.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
15 octombrie 2020 17:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult