Credeai că e posibil? O femeie anchetată de DNA vorbeşte cu 33% mai mult decât una normală!

O femeie anchetată de DNA e epuizat 5 dactilografe, care au încercat să ţină pasul cu declaraţiile. E vorba chiar de Elena Udrea, care vorbea atât de mult şi atât de repede, că nimeni nu putea ţine pasul cu ea. Încercând să toarne cât mai mult ca să-şi scape pielea, Udrea a făcut geamurile de la DNA să intre în rezonanţă şi să se spargă.

Ce e mai ciudat e că înainte s-o ia DNA-ul, nici măcar nu era aşa vorbăreaţă. Potrivit procurorilor, Udrea şi-a turnat profesorii din gimnaziu, apoi părinţii, apoi l-a turnat pe Copos, care e deja în puşcărie, şi pe Pancu de la Rapid, care e nemâncat şi deci evident n-a furat nimic.

“Sincer multe nume ne-au scăpat, pentru că vorbea ca mitraliera. Aşa turnătorie am mai văzut doar când lucram la Securitate, la interogatorii”, a declarat un procuror mai în vârstă din DNA.

Savanţii spun că în natură au fost descoperite doar două tipuri de femei cu un debit verbal cât de cât comparabil: femeia care e preşedinte de bloc şi femeia care s-a apucat să ţină o dietă şi vrea să spună tuturor ce mănâncă şi ce face.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 februarie 2015 00:24
Citește mai mult despre: DNA Elena Udrea vorbit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult