Creştem o generaţie de asistaţi. Noile manuale şcolare au mustăţile şi p***ile gata desenate

O nouă controversă în privința manualelor aprobate de ministerul Educației. Noile modele, în special cele de istorie, de literatură română și de limbi străine vin gata desenate cu mustăți pe chipurile oamenilor iluștri prezentați, pule desenate în colțul paginii și măscări scrise pe laterale.

„Pe vremea mea primeai manualul pristin, simțeai hârtia foșnind și mirosul subtil de cerneală tipografică. Să-l umpli cu pule și mustăți era aproape o călătorie inițiatică ce dura un întreg an școlar astfel încât, la final, cartea părea un colaj de Ion B. sau un desen de Daffy Duck. Acum primesc totul mură-n gură, copiii din ziua de azi nici nu mai știu să deseneze o pulă, îi dai pixu-n mână și desenează un stick USB”, a declarat un părinte revoltat.

Surse din minister spun că cel responsabil de noile manuale nu este nimeni altul decât Liviu Marian Pop, ministrul Educației care, pe lângă faptul că nu știe să scrie și să citească nu știe nici să deseneze, el semnând documentele oficiale cu degetul și înțelegându-se cu colegii din minister prin semne, lătrături și diverse alte onomatopee.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 august 2017 18:08
Citește mai mult despre: manuale

Alte articole

Vezi mai mult