CTP acuză că în loc de doza booster i-au dat tranchilizant de cai

Criză de nervi la un centru de vaccinare din București, unde Cristian Tudor Popescu (CTP) i-a acuzat pe medici că i-au dat tranchilizant de cai în loc de doza booster. Medicii spun însă că au încercat tot posibilul să-l calmeze pe CTP ca să nu mai dea din mâini și mai ales să nu mai facă spume la gură, pentru că exista riscul să se rupă acul în el.

CTP îi acuză pe medici de neglijență gravă, dar martorii confirmă că jurnalistul scuipa venin ca o cobră spre portar, imediat ce a intrat în centrul de vaccinare. Când a fost întrebat în ce braț vrea să fie vaccinat, CTP s-a făcut roșu și a început să strige: ”Incompetenților!”, așa că i-a fost pus un căluș și a fost intubat cu perfuzii de ketamină înfipte direct în inimă, ca să-l liniștească rapid.

Cristian Tudor Popescu suspectează că și la primele două doze i-au dat tot tranchilizant de cai, pentru că a avut efecte secundare oribile. În emisiunile din zilele respective n-a scrâșnit aproape deloc din dinți și nici avut rânjetul lui sardonic, urmat de încruntătura violentă, sau de grimasa de călău.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 decembrie 2021 12:55
Citește mai mult despre: CTP vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult