Cum convingi un român să facă sport şi să mănânce sănătos? Îi spui că altfel nu prinde moartea lui Iliescu

Ceva ce părea imposibil, să convingi un român să se apuce de sport și de mâncat sănătos doar din câteva vorbe, tocmai a devenit realitate. Asta după descoperirea ingenioasă a unui cercetător, care a observat că un român este capabil de cele mai inimaginabile sacrificii ca să prindă ziua în care moare Ion Iliescu.

”Desigur, vorbim aici exclusiv de români cu discernământ, nu și de nebuni, retardați sau pesediști”, spune reputatul cercetător Decebal Popescu. ”Posibilitatea de a rata moartea lui Iliescu îi scoate efectiv din minți, moment în care vor accepta absolut orice le ceri, dacă prin asta le garantezi că prind ziua morții lui Iliescu. Ar accepta chiar și inimaginabilul, să facă sport și să mănânce sănătos, adică tâmpenii.”

Ideea a fost deja implementată cu succes de un patron de sală de fitness. ”Am pus peste tot în jurul aparatelor imagini cu Iliescu zâmbind, alături de mesajul «Dacă nu tragi tare, n-o să apuci ziua când moare comunistul!» și de atunci nu-i mai poți da jos pe oameni de pe aparate. Ba unii au tras atât de tare de aparate încât le-au făcut țăndări”, spune patronul.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 ianuarie 2017 11:01
Citește mai mult despre: Iliescu sanatate sport

Alte articole

Vezi mai mult