Curs de prim ajutor în Capitală. Ești învățat cum să faci rost de un încărcător USB

Azi ești bine, sănătos, mâine te trezești într-o cafenea fără încărcător de telefon. Te-ai gândit vreodată dacă ești pregătit pentru cele mai negre situații care pot apărea în viața ta, ca om? Tocmai pentru a preveni aceste situații se organizează zilele acestea un curs de prim ajutor în București, unde oamenii vor fi învățați să facă rost de un încărcător USB, de o baterie externă, sau chiar de un adaptor de 220 în cele mai extreme situații.

Cursul este în principal practic și în ultima sesiune se va învăța cum să tragi curent direct de pe un stâlp ca să-ți încarci telefonul sau laptopul, sau dacă ești în troleu, cum să folosești captatoarele ca să-ți încarci orice device în mers.

Participanții la curs vor fi învățați cum să salveze viața cuiva care riscă să rămână fără baterie, deci fără TikTok. ”Șocul de a nu avea acces la gunoi pe bandă, care îți provoacă emoții la fiecare 15 secunde este prea mare pentru cei mai mulți români. Ei pot fi văzuți uneori la metrou sau prin oraș, mergând cu privirile rătăcite, fără să se uite în telefoane ca oamenii normali”, spune Decebal Popescu, inițiatorul cursului.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
10 mai 2023 11:57
Citește mai mult despre: prim ajutor USB

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult