Dă-vă-n p… mea, Siri și Alexa! S-a lansat nea Costel, asistent virtual

Evenimentul anului în tehnologie a avut loc abia acum, la final, ca să nu mai aibă cine și de ce să comenteze. O firmă de software românească a lansat asistenul virtual nea Costel, care va fi alături oricărui român ce dorește să-l folosească.

În principiu acesta funcționează ca toți ceilalți asistenți virtual, îl strigi și-i pui o întrebare sau îi dai o sarcină. Dar, spre deosebire de Siri, Alexa sau chiar și Google, asistentul nea Costel e sincer cu tine și-ți spune din prima „du-te-n p…a mea”.

„Nea Costel, cum e vremea afară? Du-te-n p…a mea, verifică și singur, ți-e lene?”, „Nea Costel, adu-mi aminte să-mi iau lame de ras pentru aparat! Du-te-n p…a mea, n-ai decât să te tai dacă nu ții minte atâta lucru”, „Nea Costel, ce vârsta are Merryl Streep? Mult, dă-o-n p…a mea, ce te f…e grija pe tine?”, sunt doar câteva exemple prezentate de cei care au programat asistenul virtual. Experții în IT spun că este atât de bun încât poate fi folosit și de bănci sau companii de telefonie. „În loc să-ți spună „n-am înțeles, vrei să repeți” sau „te voi pune în legătură cu un operator”, nea Costel va râgâi un pic a bere și-ți va trasmite acelați lucru ca banca, dar sincer și direct, și-ți va recomanda să-ți bați cuie în cap cum făcea el cu bețivii de la birtul de pe strada Cuza Vodă”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

31 decembrie 2021 08:55
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult