Proprietarii de restaurante de pe litoral au fost felicitaţi pentru politica lor inteligentă. Mâncarea expirată vândută de ei e un rău necesar, pentru că dacă n-ar fi atâţia turişti cufuriţi, n-ar fi şezlonguri pentru toată lumea.restaurant_costinesti.jpg

În ultimul timp, numărul de turişti pe litoral a fost mare, şi restaurantele n-au făcut faţă: “Au fost zile în care am fost nevoiţi să dăm chiar şi mâncare proaspătă, n-avea timp să se strice, atât de mare era cererea”. De aceea, turiştii sunt rugaţi să ajute şi ei cum pot, de exemplu să vină cu mâncare stricată de acasă: “Un sandviş alterat, o salată nespălată, ceva care v-ar putea ţine pe budă un weekend ar fi ideal”, spun patronii.

Toxiinfecţiile alimentare de pe litoral au diversificat şi oferta de cazare. Au apărut camere cu două băi, pentru că uneori sunt familii întregi intoxicate. Există şi cazuri extreme, o persoană care a fost taxată 450 de lei într-o singură zi în Vamă la buda aia unde se dă un leu la fiecare intrare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 24.08.2018 19:10 IT & Știința

National Cinematografic