Dacă 30% din turişti n-ar fi permanent pe budă de la mâncarea expirată, pe plaje ar fi aglomeraţie şi mai mare!

Proprietarii de restaurante de pe litoral au fost felicitaţi pentru politica lor inteligentă. Mâncarea expirată vândută de ei e un rău necesar, pentru că dacă n-ar fi atâţia turişti cufuriţi, n-ar fi şezlonguri pentru toată lumea.

În ultimul timp, numărul de turişti pe litoral a fost mare, şi restaurantele n-au făcut faţă: “Au fost zile în care am fost nevoiţi să dăm chiar şi mâncare proaspătă, n-avea timp să se strice, atât de mare era cererea”. De aceea, turiştii sunt rugaţi să ajute şi ei cum pot, de exemplu să vină cu mâncare stricată de acasă: “Un sandviş alterat, o salată nespălată, ceva care v-ar putea ţine pe budă un weekend ar fi ideal”, spun patronii.

Toxiinfecţiile alimentare de pe litoral au diversificat şi oferta de cazare. Au apărut camere cu două băi, pentru că uneori sunt familii întregi intoxicate. Există şi cazuri extreme, o persoană care a fost taxată 450 de lei într-o singură zi în Vamă la buda aia unde se dă un leu la fiecare intrare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 august 2018 17:10
Citește mai mult despre: litoral mancare toxiinfecţie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult