Dacă bagi telefonul la microunde, se resetează WhatsApp-ul și merge din nou

Ceea ce oculta mondială nu vrea ca tu să știi am aflat noi. WhatsApp-ul poate fi reparat printr-un truc extrem de simplu: trebuie doar să deschizi aplicația si să bagi apoi telefonul în cuptorul cu microunde pentru 2 minute. Gata, asta e tot! După această operațiune WhatsApp-ul va merge din nou.

Așa-zisa problemă a aplicației este de fapt un act deliberat, prin care cei care conduc lumea din umbră încearcă să împiedice oamenii să comunice pe subiecte importante. În tot acest timp în care aplicația e căzută, toate mesajele postate vreodată pe WhatsApp sunt analizate și cei care transmit mesaje care nu sunt pe placul mai marilor lumii sunt identificați și izolați prin blocarea conturilor.

Este foarte important ca oamenii simpli să afle aceste informații, ca să știe cum să se ferească de cenzura care se manifestă pe WhatsApp. Deci dacă ai citit acest articol, nu fi egoist și anunță-i pe toți cunoscuții tăi cât de ușor pot evita cenzura. Un cuptor cu microunde are toată lumea acasă. SHARE MASIV!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 octombrie 2022 11:15
Citește mai mult despre: Oculta Mondială whatsapp

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult