Dacă extratereştrii nu ne învăţau masturbarea, până acum aveam 174 de războaie mondiale, nu doar 2

Pentru prima oară în istoria omenirii oamenii de știință au ajuns la un acord și o declarație comună, oficială, prin care recunosc contactul cu o rasă de extratereștrii care a avut loc în zorii civilizației umane. Conform savanților, această rasă venită de pe Cygnus 61 a învățat oamenii să se masturbeze, rezultatul fiind o planetă mult mai puțin nervoasă și beligerantă.

„Undeva înaintea erei noastre a existat o intervenție străină în societatea umană. Toate datele de până atunci ne arată că oamenii erau extrem de nervoși și agresivi, ca dovadă numeroasele cranii umane sfărâmate cu silexul descoperite. După ce această intervenție a avut loc numărul de războaie între oameni a scăzut simțitor”, spun oamenii de știință.

Aceștia au explicat că, înainte să învețe masturbarea, oamenii erau atât de nervoși că se trepanau unul pe altul doar să reducă presiunea craniană. Odată cu învățarea acestui gest simplu, nu doar că s-au diminuat războaiele dar a început să înflorească și arta, oamenii reușind să vadă și frumosul din jur, nu doar rivali pe care trebuie să-i omoare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

13 aprilie 2017 08:04

Alte articole

Vezi mai mult