Dacia anunţă o maşină şi mai ecologică decât Spring, Dacia Împing

Dacia face progrese tehnologice uimitoare. După lansarea Daciei electrice model Spring, cei de la Mioveni anunță un model și mai revoluționar, 100% ecologic, numit Dacia Împing. Noua mașină are autonomie în funcție de cât a mâncat șoferul în dimineața respectivă și garantează un trafic foarte silențios, întrerupt doar de icnetele deținătorilor de Dacii Împing, mai ales la deal.

Pentru deplasările în pantă, Dacia Împing e dotată cu o cremalieră, riscul să vină peste șofer fiind redus considerabil. La vale șoferii vor putea chiar să stea la volan și să se relaxeze cât timp gravitația lucrează pentru ei. Clienții de Dacia Împing sunt deja fascinați de noua mașină: ”Are kitul de tractare cu cai montat din fabrică. La portbagaj are un pahar special pentru băuturile energizante, care te ajută s-o împingi chiar și cu 20 km/h”, spun fanii Dacia.

Nici confortul din habitaclu nu a fost neglijat. Dacia Împing vine cu un bol pentru iaurt cu goji în loc de scrumieră. Trusa de scule include și mănuși, ca să nu faci bătături când împingi mașina și totul este rezumat în noul slogan Dacia Service: ”Noi ți-o tragem, tu Împingi!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 martie 2021 16:03
Citește mai mult despre: dacia mașină electrică

Alte articole

Vezi mai mult