Dacia lansează în sfârşit Logan Coupe, după ce un muncitor a sudat uşile din spate

Mult aşteptatul Logan Coupe a devenit realitate, după ce un angajat de la Mioveni a sudat uşile din spate la 2000 de autoturisme. Noul model este promovat sub brandul CarPathy Exclusive Limited Edition, iar preţul pleacă de la 20.000 de Euro, motorul fiind opţional, la 7.000 de Euro.

Sudorul Dacia, deşi fusese iniţial concediat de şeful de tură, a fost reangajat şi numit şef al departamentului de design. Printre planurile acestuia se numără prima mini-basculantă de persoane şi decapotabila Sandero, dar şi prima Dacie care poate fi pornită cu şurubelniţa, la 30 ani după legendara Liberta.

Printre opţiunile Loganului Coupe se numără un flex portabil, pentru ca şoferii să poată transforma autoturismul în varianta decapotabilă. Loganul Coupe e cu atât mai atractiv cu cât la livrare norocoşii primesc şi două tigăi, pe care le pot folosi ca breloc la cheie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 mai 2014 08:05

Alte articole

Vezi mai mult