Dacia nu va mai produce sârmă pentru reparația modelelor mai vechi de 10 ani

Vești proaste pentru românii care au Dacii mai vechi de 10 ani. Fabrica de la Mioveni a anunțat că va sista producția de sârmă pentru reparații, iar clienții sunt sfătuiți să se orienteze spre alți producători sau să folosească șoricei din plastic.

Deja în cele mai multe magazine de piese nu mai există pe stoc sârma cu care prinzi portiera la Sandero ca să nu se deshidă în timpul mersului și nici sârma cu care fixezi gura de ventilație ca să rămână în poziția dorită la toate modelele de Logan, spune un client furios.

Deși Dacia dăduse asigurări că va spori capacitatea de producție a sârmei pentru reparații, încă de anul trecut a eliminat linia de producție de sârmă cu care fixezi toba de eșapament ca să nu mai flencăne după 50.000 km.

”Sârma cu care prinzi furtunul de la filtrul de aer? Ce fac fără aia? Folosesc un ciorap, cum făcea taică-miu pe timpuri? Dar sârma cu care reglezi oglinzile laterale? Eu cum rabatez oglinzile la Duster dacă n-am sârmă cu care să le leg? Sunt inconștienți!”, spune furios Marian Coltea, proprietar Dacia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 ianuarie 2023 14:41
Citește mai mult despre: dacia sârmă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult