Datorită conservanților, un bărbat a devenit nemuritor, după ce a mâncat 3 luni numai McDonald’s

Cine spunea că produsele McDonald’s dăunează sănătăţii se înşela amarnic, cazul unui bărbat din Bucureşti dând peste cap tot ce se ştia despre aşa zisa mâncare vândută de lanţul de magazine. Victor R. a mâncat timp de 3 luni numai produse McDonald’s şi, deşi se aştepta să moară în orice moment, a descoperit recent că a devenit nemuritor.

“Eu de fapt vroiam să mă sinucid, pentru că mă părăsise soţia şi îmi pierdusem slujba. Când am aflat câte chimicale conţin produsele McDonald’s, am fost convins că mă vor omorî mai repede decât dacă m-aş fi aruncat în faţa trenului sau m-aş fi împuşcat în cap, aşa că am ales această metodă: o masă la McDonald’s. După trei zile, văzând că n-am murit, am mărit porţia. După 2 luni ajunsesem la 18 mese pe zi, mă împrumutam la cămătari ca să-mi permit. După 3 luni, am fost la doctor, să văd care e starea mea, iar verdictul a fost crunt: nemurire cronică”, a declarat bărbatul.

Deşi nu a reuşit să moară, acesta vede şi părţile bune din nemurire. “Măcar ştiu sigur că voi apuca ultimul episod din ‘Tânăr şi neliniştit’, deşi lucruri precum moartea lui Radu Beligan sau finalizarea autostrăzii Comarnic-Braşov mă vor depăşi, cu siguranţă”, spune Victor R.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

11 mai 2015 11:05

Alte articole

Vezi mai mult