De când nu se mai fabrică, românii downloadează ultimele Winamp-uri şi le vând la suprapreţ în Obor

Vestea că îndrăgitul player de muzică Winamp va fi scos din fabricaţie le dă idei românilor întreprinzători! În ultimele zile, “bişniţarii” s-au înghesuit pe site-ul producătorului, descărcând cât mai multe exemplare de Winamp cu gândul de a le vinde la suprapreţ în pieţele bucureştene.

“N-am o conexiune prea grozavă, dar în câteva ore am downloadat vreo patruzeci de Winamp-uri”, se laudă Robert Acrişor, cunoscător al pieţei negre. “Le pun pe CD-uri, dischete, ce mai am prin casă, şi merg cu ele la Obor. Nu cer mult pe ele: şapte lei bucata, las şi la cinci pentru cine vrea mai multe. Da, ştiu, erau gratis, dar nu se mai produc. Nu vă convine, mergeţi în altă parte, dar n-o să vă dea nimeni Winamp mai ieftin.”

“Peste ani de zile, un Winamp în stare bună, mai ales dacă-i din ăla făcut pentru export, o să valoreze o grămadă de bani”, îşi dă cu părerea un alt speculant.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

21 noiembrie 2013 13:11