De când se pot face plăţi şi cu telefonul, un bărbat îşi sună soţia încontinuu, să limiteze pagubele

Au o căsnicie de invidiat! Un român petrece până la 4 ore pe zi sunându-şi soţia, în special când aceasta e la cumpărături. Bărbatul explică: “Şi-a instalat ​m​obilPay şi poate face plăţi cu telefonul, nu fac altceva decât să limitez pagubele!”.

“Nu mai merge cu ascuns cardul! Când soţia pleacă la mall, intru în panică. Fac totul ca s-o ţin de vorbă”, spune soţul. Acesta recunoaşte că de când soţia poate plăti cu telefonul, el îi descarcă bateria telefonului cu jocuri video, o sună pe messenger sau îi trimite sute de mesaje prin Whatsapp, totul ca să-şi protejeze economiile. ​​

În mod suspect, soţia nu pare deloc deranjată. “Eu ştiu ce face. Mi s-a luat să-l tot pun pe hold,​ aşa că mi-am instalat ​m​obilPay şi pe celălalt telefon şi pot plăti liniştită la supermarket sau în mall, chiar şi când stau de vorbă cu el”, explică soţia.
​​
Soţia spune că manevrele soţului nu-şi au rostul: „Nu folosesc aplicaţia doar la ​cumpărături. Mi-am instalat ​m​obilPay şi ca să plătesc facturile casei, că decât să-l trimit pe el să le plătească şi să vină nervos că stă la ghişee, mai bine le plătesc eu direct din aplicaţie, mult mai simplu şi mai rapid. Dar îl las să mă sune, că atunci când vorbeşte cu mine ştiu că nu e la păcănele sau la alte femei”, susţine soţia.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

14 februarie 2018 11:54
Citește mai mult despre: cumparaturi cuplu telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult