De ce nu aveau dacii inscripţii? Un dacolog face lumină: comunicau pe chat, Facetime şi Skype

Un dacolog român susţine că acuzaţiile lansate de propagandiştii ruşi, germani, britanici, japonezi şi chilieni, cum că dacii ar fi fost analfabeţi, este o insultă adusă inteligenţei marelui popor dac. Savantul român Victor R susţine că aceşti neaveniţi nu cunosc nivelul de dezvoltare al dacilor, care probabil comunicau exclusiv online, pe skype, facetime şi pe diverse chaturi.

“Eu personal n-am mai scris nimic de mână de peste 5 ani. Probabil nici nu mai ştiu să scriu de mână. Înseamnă că sunt analfabet? Poate, dar asta înseamnă şi că e posibil ca dacii să fi folosit tehnologii la care aceşti nemţi, americani şi japonezi abia au acces în prezent”, declara Victor R la o conferinţă de dacologie care a avut loc în weekend în dreptul tarabei cu dovleci din Piaţa Gemeni din Capitală.

Dacologul român spune că fără aceste mijloace avansate de comunicaţie, pe care dacii le furaseră probabil de la extratereştri, Burebista n-ar fi putut controla imensul său imperiu. Acesta susţine că pe Columna lui Traian se văd daci care foloseau telefoane mobile, iar discul solar de andezit de la Sarmizegetusa nu era altceva decât o imensă antenă cu care dacii realizau comunicarea la mare distanţă.antena_dacica.jpg

Victor R spune că scena de pe Columnă în care Decebal ţine un pumnal în mână e o minicună sfruntată, şi că regele dac ţinea de fapt un smartphone, cu care încerca să contacteze dacii liberi, să vină să-l scape din ghearele romanilor.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 octombrie 2014 11:41
Citește mai mult despre: Burebista dacia dacologie Sarmizegetusa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult