Dezastru în Capitală. Pentru că în oraș nu se mai dă apă caldă, bărbații sunt nevoiți să facă dușuri cu apă rece, și efectele sunt îngrozitoare. Penisul mediu al bucureștenilor s-a redus cu 20% și de la 10 cm a ajuns acum la 8 cm, în erecție și măsurat de la anus, cum și-l măsoară de obicei bărbații care îl au mic.dusuri_reci.jpg

Se pare că după o săptămână de dușuri reci, efectele asupra penisului sunt iremediabile. Mulți bucureșteni sunt deciși să ceară de la Primărie vouchere pentru mărire de penis, în loc de daune materiale că n-au avut apă caldă. Mulți bărbați plâng și spun că în cazul lor a avut loc nu o micire, ci o nimicire.

Cele mai furioase sunt, cum era și de așteptat, femeile celor afectați, pentru că în general ele au mai multă nevoie de un penis mare decât bărbații și la ele orice milimetru contează. Alții spun că sunt niște ipocrite. ”Îți convine că apa rece îți întărește sfârcurile, dar te deranjează că i-a micit penisul bărbatului tău. Păi hotărăște-te!”, acuză un bucureștean pe Facebook.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 28.07.2020 11:40 IT & Știința

National Cinematografic