Haos în astrologie! România trece mâine dimineaţă la zodiacul chinezesc, deşi încă planează suspiciuni grave că ar fi vorba de o trecere prin încredinţare directă, cu o firmă din China. Începând cu 15 ianuarie, data de naştere a lui Mihai Eminescu, românii vor fi transferaţi pe noile zodii chinezeşti, costurile urmând să fie calculate de direcţiile taxe locale din toată ţara, însă cu siguranţă vor fi substanţiale.horoscop_chinezesc.jpg

Concret, cum se va calcula noua zodie? Algoritmul este destul de complex. De exemplu, dacă eşti născut în 1980, după 21 martie, eşti maimuţă de metal. Dacă eşti născut înainte de 21 martie, eşti trecut automat la horoscopul arboricol, şi probabil vei fi în zodia mesteacănului sau în zodia ghindei, în funcţie de ascendent şi de conjuncţia lui Jupiter cu Mercur, care poate fi aflată destul de simplu, înmulţind ultimele 2 cifre ale CNP-ului cu luna naşterii. Dacă rezultatul e impar, eşti ghindă.

Evident, au apărut primele cazuri de persoane care îşi falsifică anul naşterii, pentru că nu vor să fie în zodia boului. Pentru că trecerea nu a fost anunţată, horoscopul european va rămâne valabil 6 luni. Sunt şi efecte pozitive. Neti Sandu şi Urania vor fi concediate şi e greu de crezut că îşi vor găsi locuri de muncă prea curând, ele fiind ultraspecializate în horoscopul clasic. De reţinut: datul cu ghiocul rămâne neschimbat, la fel şi descântecele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 14.01.2019 18:46 IT & Știința

National Cinematografic