De Sf. Ciprian, Bill Gates le-a urat sănătate tuturor românilor cu cip

Azi, credincioșii care folosesc calendarul ortodox și pentru citit nu doar pentru înfășurat morcovii în el îl sărbătoresc pe Sf. Ciprian de la Cartagina. Atent la nevoile enoriașilor, patronul spiritual al tuturor paranoicilor și oamenilor care știu mai bine cum stă treaba, miliardarul mason Bill Gates, le-a urat sănătate și ani mulți românilor care au cip implantat în cap.

„Vă vorbesc, iubiții mei, ca un aproape, că sunt aproape de voi în fiecare zi și fiecare secundă, că prin cipul implantat la voi în cap știu exact ce faceți, gândiți și simțiți. Eu, acela care vă pune să beți până vă pișați pe voi, să vă pocniți nevasta când vorbește prea tare și să vă duceți nespălați la muncă, vă doresc viață lungă și sănătate asemenea, că vreau să mai sug mult și bine din seva creierul vostru”, a declarat Bill Gates în scrisoarea sa anuală față de enoriași.

Acesta a atașat și o fotografie satanică, cu el în pantaloni scurți și o cruce întoarsă la gât în timp ce îngenunchiază în fața idolului său Bafomet. Bill Gates a promis că toți cei care au cip în cap vor fi salvați la Judecata de Apoi când va venit Anticristul, întrucât șansele ca aceasta să câștige sunt 50/50.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 septembrie 2021 15:13
Citește mai mult despre: bill gates cip sanatate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult