Cunoscutul comentator și publicist Lucian Mîndruță împlinește astăzi 61 de ani iar evenimentul nu a trecut neobservat în mediul online. Pe lângă mulțimea de prieteni care i-au urat „La mulți ani”, „Sănătate!” și „Du-te dracului că ești plătit de Soroș!”, Lucian a primit un like chiar de la proprietarul Facebook, Mark Zuckerberg.

lucian mindruta like zuckerberg.jpg

„Vreau sa multumesc domnului Zuck pentru frumoasele cuvinte trimise de ziua mea si sa il asigur de intreaga mea consideratie. Totodata as avea niste sugestii in privinta aranjarii feed-ului, a prietenilor si a chat-ului”, a transmis, în stilu-i binecunoscut, fără diacritice, Lucian Mîndruță. 

De cealaltă parte, Mark Zuckerberg a declarat că el când a făcut Facebook-ul pentru tineri, pentru oameni plini de viață, nu pentru oameni bătrâni, ca ăia doi pensionari din Muppets care cârcotesc la absolut orice. „În momentul de față Facebook este ca o coadă la poștă, când se dă pensia, toată lumea vorbește politică, se ceartă și spune banalități. Sunt dezamăgit de mine însumi”, a spus miliardarul american.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 15.09.2015 16:31 IT & Știința

National Cinematografic