De ziua lui Lucian Mîndruță însuși Mark Zuckerberg i-a dat like la o prostie

Cunoscutul comentator și publicist Lucian Mîndruță împlinește astăzi 61 de ani iar evenimentul nu a trecut neobservat în mediul online. Pe lângă mulțimea de prieteni care i-au urat „La mulți ani”, „Sănătate!” și „Du-te dracului că ești plătit de Soroș!”, Lucian a primit un like chiar de la proprietarul Facebook, Mark Zuckerberg.

„Vreau sa multumesc domnului Zuck pentru frumoasele cuvinte trimise de ziua mea si sa il asigur de intreaga mea consideratie. Totodata as avea niste sugestii in privinta aranjarii feed-ului, a prietenilor si a chat-ului”, a transmis, în stilu-i binecunoscut, fără diacritice, Lucian Mîndruță.

De cealaltă parte, Mark Zuckerberg a declarat că el când a făcut Facebook-ul pentru tineri, pentru oameni plini de viață, nu pentru oameni bătrâni, ca ăia doi pensionari din Muppets care cârcotesc la absolut orice. „În momentul de față Facebook este ca o coadă la poștă, când se dă pensia, toată lumea vorbește politică, se ceartă și spune banalități. Sunt dezamăgit de mine însumi”, a spus miliardarul american.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

15 septembrie 2015 14:31
Citește mai mult despre: facebook Lucian Mindruta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult