Delir printre seniori. S-a lansat aparatul de luat tensiunea cu horoscop

Vrei să știi ce tensiune ai, dar și ce îți prezic astrele pentru ziua respectivă? Nu ești singurul! E concluzia la care a ajuns și un inventator român, care a lansat tensiometrul cu horoscop. După ce setezi ziua, luna și anul nașterii, tensiometrul știe ce vârstă ai, ce zodie, atât în horoscopul normal, cât și în cel chinezesc sau druidic, pentru clienții cu pretenții.

”Noul aparat nu doar că măsoară tensiunea, dar contribuie și la reglarea tensiunii arteriale. Cum? Foarte simplu. Dacă observă că aveți tensiunea mare, deduce că aveți un stres, așa că bagă un horoscop pozitiv, care să calmeze pacientul. Dacă tensiunea e mică, horoscopul va fi incitant, despre partea de dragoste, cu ceva drum de seară și bunăciuni la pat, să mai pună sângele în mișcare”, a declarat inventatorul Decebal Popescu.

Tensiometrul cu horoscop se adaptează și la preferințele utilizatorului. Dacă pacientul e de la țară, horoscopul va fi despre ploaie, recolte și posibilitatea de întoarcere a copiilor plecați din țară. Pentru utilizatorii de la oraș horoscopul se va axa pe prețurile la roșii sau trasee de troleu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 iunie 2024 13:16
Citește mai mult despre: horoscop tensiune

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult