Descoperire! Bianca Drăguşanu are mai puţin ADN uman decât o păpuşă gonflabilă

Un grup de cercetători a realizat o descoperire extraordinară, scoţând la iveală faptul că celebra co-inventatoare de căsătorii Bianca Drăguşanu deţine mai puţin ADN uman decât o păpuşă gonflabilă. “Este incredibil, în toată cariera mea nu mi-a fost dat să văd aşa ceva. Am luat celulă cu celulă, una nu ne-a scăpat. O gonflabilă mai are acolo o adenină, o citozină, chiar şi în saltelele de plajă am mai găsit urme de om. În Bianca, însă, zero absolut. Am rămas cu gura căscată”, a declarat microbiologul Decebal Popescu.

Acesta a încercat să explice transformarea Biancăi. “Ştiţi că există cazuri de femei născute în trupuri de bărbaţi, sau invers. Probabil Bianca s-a născut gonflabilă în trup de femeie, de unde şi toate aceste operaţii. Este o norocoasă, pentru că are şansa să şi profeseze ca gonflabilă, nu numai să fie una în viaţa de zi cu zi”, a mai adăugat cercetătorul.

Totuşi, oamenii de ştiinţă erau cât pe ce să bage publicaţiile mondene în doliu. “Când i-am examinat ADN-ul, am dezmembrat-o atât de mult încât abia am reuşit s-o montăm la loc. Din fericire, am avut schema la îndemână şi astfel am evitat o tragedie”, spune, uşurat, Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

16 ianuarie 2014 07:01